Pastaret med pistache-creme

Denne enkle og lækre pastaret med pistache-creme er både hurtig at lave og fuld af smag. Den cremede pistache-sauce med et strejf af citron passer perfekt til frisk pasta og kan serveres med sprøde asparges, stegte grøntsager eller kylling for et komplet måltid. Perfekt til en nem hverdagsmiddag, der alligevel føles ekstra speciel.

Pastaret fra Københavns Fødevarefællesskab

Pastaret med pistache-creme

Familien
Denne enkle og lækre pastaret med pistache-creme er både hurtig at lave og fuld af smag.
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 25 minutter
Ret Hovedret, Let hovedret
Køkken Italiensk, Vegetar
Antal 3

Ingredienser
  

  • 1 pose Pistache-nødder
  • 5 Asparges
  • 1 Citron
  • 1/2 l Fløde
  • 1 pk Frisk pasta

Sådan gør du
 

  • Pil skallen af pistache-nødderne.
    1 pose Pistache-nødder
  • Steg asparges med olie.
    5 Asparges
  • Blend begge dele med fløde og lidt citron.
    1 Citron, 1/2 l Fløde
  • Kog pasta
    1 pk Frisk pasta
  • Rør sammen og server med fx stegte grøntsager og kylling.
Søgeord Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering