Aroniakompot med ingefær

Her kommer en opskrift fra Lis Dybvad, Vesterbro

Ingredienser

  • 1 pose Aroniabær
  • 2 æbler
  • 1 dl sukker/honning
  • 1/2 dl vand
  • lidt ingefær, stødt eller frisk
  • evt citron

Fremgangsmåde

Skyl aroniabær og æbler. Skær æbler i mindre stykker, man kan skrælle æblerne eller lade skrællen sidde. Kom bær , æbler, sukker og vand i en gryde og lad det koge i 5 – 10 min. Smag til med ingefær, start med 1/2 tsk, (kommer lidt an på styrken af ingefær) Lad det koge igennem 2 min og kom evt til sidst en sjat citronsaft i. Så har man en dejlig kompot som man kan bruge på sin morgenmad, på sit brød, til sin is osv….

Bente (frugtgruppen)
Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)