Gulerodsquashkage

Er du træt af gulerodskage? Så tilføj squash, og kagen opnår nye højder!

Ingredienser

Én springform, ca. 20 cm i diameter

  • 3 æg
  • 1,5 dl olie
  • 450 g brun farin
  • 4 dl mel
  • 150 g gulerødder
  • 150 g squash
  • 1,5 tsk. bagepulver
  • 2 tsk. kanel
  • 2 tsk. stødt nellike
  • 1 tsk. stødt kardemomme
  • 1 tsk. stødt ingefær
  • ½ tsk. salt
  • 100 g valnødder

Riv gulerødder og squash groft. Rør alle ingredienser sammen i en skål. Hæld dejen i en springform, foret med bagepapir. Sæt kagen i den kolde ovn og bag den i 70 min ved 180 graders varmluft. Prik i kagen med en strikkepind eller gaffel undervejs for at tjekke om kagen er færdigbagt. Tag kagen af ovnen og lad den køle af.

Creamcheesetopping

  • 200 g flødeost (ikke light)
  • 60 g flormelis
  • ½ stang vanilje, kornene
  • Citronsaft og -skal fra én citron

Pisk det hele sammen til en luftig creme og fordel topping på den afkølede kage.

Tilføjet af Familien på 3.
Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)