Græskar budding

Det som så lidt mærkeligt ud og mange af jer var nysgerrig efter at prøve på generalforsamlings fest i går.

Ingredienser

  • 2 spsk majsstivelse
  • 50 g brun sukker
  • 4 dl mælk, gerne sød
  • 1 æg
  • 100 g kogte, mosede græskar eller hokkaido
  • 1/2 tsk stødt kanel
  • 1/2 tsk vaniljesukker
  • 1/4 tsk stødt muskatnød
  • 1/8 tsk stødt nellike
  • 1/8 tsk allehånde

Fremgangsmåde

I en lille skål, pisk mælk og æg sammen.

I en anden lille skål, kombinere græskar og krydderier.

Over medium varme, kombinere majsstivelse og sukker. Pisk gradvist mælkeblandingen i og skrabe bunden og siderne med en gummispatel for at opbryde klumper. Bring i kog og kog indtil blandingen bliver tyk og frakker spatel, under konstant omrøring. Fjern fra varmen.

Tilsæt græskar blanding til budding, omrøring at kombinere. Sæt gryden tilbage over lav varme bare indtil det er opvarmet igennem. Si budding gennem en si i en skål for at fjerne eventuelle klumper. Placer plastfolie direkte på overfladen af budding, således at en hud ikke vil danne (medmindre du gerne vil have huden, i hvilket tilfælde blot dække skålen). Opbevares i køleskab mindst en time før servering. Serveres med flødeskum.

Tilføjet af Bryn
Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)