Pastinak pandekager

parsnip pancakes

Indisk krydrede pastinak pandekager med chili, ingefær og honing yoghurt dressing. Passer godt sammen med krydrede kikærter, cous cous eller pita/naan brød.

Ingredienser (4 personer)

  • Yoghurt dressing:
  • 1 grøn chili
  • 1/2 tsk gurkemeje
  • 1 spsk honing
  • Pandekager:
  • 175 g pastinakker (revet)
  • 1 tsk spidskommenfrø
  • 1 tsk fennikelfrø (valgfri)
  • 1 tsk stødt coriander
  • 1/2 tsk gurkemeje
  • 1 tsk bagepulver
  • 100 g hvedemel/kikærtemel
  • 2 grønne chili (tag kernerne ud og skær dem i små stykker)
  • 1 lille løg
  • 1 tsk ingefær (revet)

Fremgangsmåde

Stej grøn chili, ingefær og gurkemeje i en pande i lidt sesam eller raps olie. Pisk yoghurten (skyr kan også bruges) og tilføj blandingen. Sæt i køleskabet.

I en skål, tilføj alle pandekage ingredienser bortset fra olien og tilføj 200 ml vand. Bland det hele godt sammen.

Varm en teflonpande i 10 minuter før du tilsætter 1 spsk olie. Tilføj cirka 1.5 spsk af blandingen per pandekage. Steg dem cirka 3 minutter på hver side og hold dem varme i ovnen mens du steger resten.

Tilføjet af Mette
Print Friendly, PDF & Email

2 comments for “Pastinak pandekager

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)