Indisk krydrede pastinak pandekager med chili, ingefær og honing yoghurt dressing. Passer godt sammen med krydrede kikærter, cous cous eller pita/naan brød.
Ingredienser (4 personer)
- Yoghurt dressing:
- 1 grøn chili
- 1/2 tsk gurkemeje
- 1 spsk honing
- Pandekager:
- 175 g pastinakker (revet)
- 1 tsk spidskommenfrø
- 1 tsk fennikelfrø (valgfri)
- 1 tsk stødt coriander
- 1/2 tsk gurkemeje
- 1 tsk bagepulver
- 100 g hvedemel/kikærtemel
- 2 grønne chili (tag kernerne ud og skær dem i små stykker)
- 1 lille løg
- 1 tsk ingefær (revet)
Fremgangsmåde
Stej grøn chili, ingefær og gurkemeje i en pande i lidt sesam eller raps olie. Pisk yoghurten (skyr kan også bruges) og tilføj blandingen. Sæt i køleskabet.
I en skål, tilføj alle pandekage ingredienser bortset fra olien og tilføj 200 ml vand. Bland det hele godt sammen.
Varm en teflonpande i 10 minuter før du tilsætter 1 spsk olie. Tilføj cirka 1.5 spsk af blandingen per pandekage. Steg dem cirka 3 minutter på hver side og hold dem varme i ovnen mens du steger resten.
Tilføjet af Mette
2 comments for “Pastinak pandekager”