Ingredienser
(2-3 prs)
4-5 mellemstore rødbeder
1 æble
1 rødløg
1 bundt persille
2 spsk. ristede sesamfrø
Dressing
2 Spsk. Æbleeddike – citron kan også bruges
1 tsk. Dijon sennep
4 spsk. olivenolie
Salt og peber
Fremgangsmåde
Skræl de rå rødbeder. Riv rødbederne på et rivejern eller i en food processer. Hak rødløget og persillen fint (synes selv det smager bedst hvis rødløget er hakket rigtig fint!) og skær æblet i små tern. Bland det hele sammen med rødbederne. Pisk dressingen godt sammen og hæld den over salaten. Lad den stå og hvile i 15 min, så dressingen trænger ind i rødbederne. Lige inden servering, ristes sesamfrøene let gyldne på en tør, hed pande. Drys sesamfrøene over salaten og server.
Tilføjet af Anne-Sofie