Rosenkål med parmasanost

Den salte og umamifyldte parmesan drysses over de varme rosenkål, hvilket tilfører en ekstra dybde og rigdom til retten. Perfekt som tilbehør til et hovedmåltid eller som en del af en tapasmenu. Voila – en nem og velsmagende måde at nyde rosenkål på!

rosenkål med parmasan københavns fødevarefællesskab

Rosenkål med parmasan og smør

Anne-Marie J
Rosenkål med parmesanost er en enkel og lækker ret, hvor rosenkålen hurtigt koges og derefter vendes i smør, hvilket giver en dejlig cremet konsistens.
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 10 minutter
Ret Salat, Tilbehør
Køkken Vegetar
Antal 2

Ingredienser
  

  • 10 Rosenkål
  • Smør
  • Parmasan

Sådan gør du
 

  • Rosenkålene koges kort i letsaltet vand. Herefter hældes vandet fra og en god klat smør tilføjes til rosenkålene. Til sidst tilføjes lidt revet parmasan ovenpå og voila!
    10 Rosenkål, Smør, Parmasan
Søgeord Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering