Klassisk rødkål med smæk i…..
Ingredienser
- 1 rødkål
- 2 rødløg
- 2 kviste timian
- 3 stk. laurbær
- 2 stjerneanis
- ½ tsk. Spidskommen
- ½ tsk. korianderfrø
- ½ tsk. Fennikelfrø
- 3-4 spsk. rørsukker
- 2 dl. Balsamisk eddike
- Kan også tilsættes en sjat ribs/kirsebærsaft, og/eller appelsinsaft.
Fremgang
- Snit kål og rødløg fint.
- Lad rødløget stege i 10 – 15 min uden at tage farve.
- Krydr med salt og peber, tilsæt herefter krydderier, sukker og lad det karamellisere i 2-3 min.
- Tilsæt herefter kål og eddike, smag til igen.
- Lad det simre i 30 -40 min, og smag til, det skal være sød/surt og krydret….