Stuvet rødkål

Klassisk rødkål med smæk i…..

Ingredienser

  • 1 rødkål
  • 2 rødløg
  • 2 kviste timian
  • 3 stk. laurbær
  • 2 stjerneanis
  • ½ tsk. Spidskommen
  • ½ tsk. korianderfrø
  • ½ tsk. Fennikelfrø
  • 3-4 spsk. rørsukker
  • 2 dl. Balsamisk eddike
  • Kan også tilsættes en sjat ribs/kirsebærsaft, og/eller appelsinsaft.

Fremgang

  1. Snit kål og rødløg fint.
  2. Lad rødløget stege i 10 – 15 min uden at tage farve.
  3. Krydr med salt og peber, tilsæt herefter krydderier, sukker og lad det karamellisere i 2-3 min.
  4. Tilsæt herefter kål og eddike, smag til igen.
  5. Lad det simre i 30 -40 min, og smag til, det skal være sød/surt og krydret….
Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)