Søde gulerødder med palmekål og hvide bønner

 

November er international veganermåned,og det skal fejres. Denne sunde, smukke opskrift har det hele og  gør ingen dyr fortræd 🙂

Ingredienser

  • Gulerødder. Palmekål. Rødløg. Hvidløg. Øko-citron. Solsikkekerner. Olivenolie. Agavesirup. Salt. Peber. Udblødte, kogte hvide bønner, evt. fra dåse.

Fremgangsmåde

Udblød og kog hvide bønner eller skyl og afdryp indholdet af en dåse. Vask og skær gulerødder i tynde skiver. Vask og snit palmekål fint. Pil og skær rødløg og hvidløg i tynde skiver. Riv skallen af en øko-citron. Rist solsikkekerner sprøde på en pande uden olie og hæld dem i en skål. Varm olivenolie op på panden og rist gulerødder, de to slags løg og palmekål efter tur, til alt er mørt. Vend citronskal og et par tsk. agavesirup i. Bland alle grønsagerne med bønnerne og tilsæt salt og peber efter smag. Hæld retten i et fad, drys med solsikkekerner og server citronskiver til.

Velbekomme! Karin Elrød

Tilføjet af (navn)
Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)