Frisk og syrlig salat af palmekål og æbler
Ingredienser
- Palmekål
- Belle de Boskoop æbler eller andet godt, syrligt, fast æble.
- Valnødder
- Citron
- Honning
- Koldpresset rapsolie
- Salt og peber
- Sukker
- Ingefær
Fremgangsmåde
Fjern stænglen i hvert blad, rul bladene til en pølse og skær i helt fine skiver – ca. 2 mm. Marinér kålen med lidt salt og sukker for at blødgøre dem lidt.
Skræl æblerne og skær dem i tern. Mariner med i citronsaft så de ikke bliver så hurtigt brune.
Hak valnødderne groft.
Lav dressing af citronsaft, honning, salt/peber, olie og revet ingefær. Bland alle ingredienser foruden nødder. Lad salaten trække i ca. en halv time. Drys med vanødder og servér.
God til alt. Holder rigtig godt, også med dressing på.
Tilføjet af (kollerful)