Bagte rødbeder med parmesancreme

Ingredienser

  • 1,5 kg rødbeder
  • 1 spsk. olivenolie
  • salt og peber

Creme:

  • 100 g græsk yoghurt 10 procent
  •  2 spsk. friskreven parmesan
  • 1 fed presset hvidløg
  • salt og peber

Fremgangsmåde

1. Skræl og skær rødbederne i stave på ca. 1/2 x 1 x 7 cm eller lad små skrællede rødbeder være hele eller halve.
2. Vend dem i olie, salt og peber.
3. Bag dem i en bradepande med bagepapir, ved 175 grader varmluft i ca. 45 minutter, til de er sprøde og møre.
4. Vend undervejs, afkøl dem.
Til cremen blandes ingredienserne, og cremen smages til.
Ved serveringen:
Anret rødbederne med cremen fordelt over og drys med friskreven parmesan.
Server f.eks. salaten til magert kød eller fisk

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)