Ingredienser
- 1,5 kg rødbeder
- 1 spsk. olivenolie
- salt og peber
Creme:
- 100 g græsk yoghurt 10 procent
- 2 spsk. friskreven parmesan
- 1 fed presset hvidløg
- salt og peber
Fremgangsmåde
1. Skræl og skær rødbederne i stave på ca. 1/2 x 1 x 7 cm eller lad små skrællede rødbeder være hele eller halve.
2. Vend dem i olie, salt og peber.
3. Bag dem i en bradepande med bagepapir, ved 175 grader varmluft i ca. 45 minutter, til de er sprøde og møre.
3. Bag dem i en bradepande med bagepapir, ved 175 grader varmluft i ca. 45 minutter, til de er sprøde og møre.
4. Vend undervejs, afkøl dem.
Til cremen blandes ingredienserne, og cremen smages til.
Ved serveringen:
Anret rødbederne med cremen fordelt over og drys med friskreven parmesan.
Anret rødbederne med cremen fordelt over og drys med friskreven parmesan.
Server f.eks. salaten til magert kød eller fisk