Bagte rødbeder med timian

Timian og hvidløg tilfører en aromatisk dybde, mens olivenolien gør rødbederne dejligt saftige. Denne ret kan serveres som tilbehør til et hovedmåltid eller som en del af et vegetarisk bord, og de bagte rødbeder får en skøn karamelliseret overflade, der gør dem uimodståelige.

bagte rødbeder københavns fødevarefællesskab

Bagte rødbeder med timian

Viola
Bagte rødbeder med timian er en enkel og lækker ret, hvor de søde og jordnære smage af rødbeder fremhæves gennem bagning.
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 45 minutter
Samlet tid 50 minutter
Ret Salat, Tilbehør
Køkken Vegetar
Antal 1

Ingredienser
  

  • 2-3 rødbeder pr. person
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 tsk. tørret timian
  • 1 fed presset hvidløg kan udelades
  • salt og peber

Sådan gør du
 

  • Skræl rødbederne og skær dem i skiver á 2-3 cm. Brug evt. gummihandsker, så slipper du for lilla fingre.
    2-3 rødbeder pr. person
  • Beklæd en bageplade eller et fad med bagepapir og placér rødbedeskiverne på skærefladen.
  • Bland timian og hvidløg i olien og pensl rødbederne med olien. Drys med salt og peber.
    1 spsk. olivenolie, 1 tsk. tørret timian, 1 fed presset hvidløg, salt og peber
  • Bag i ovnen i 45 min. eller til de er møre ved 200 grader.
Søgeord Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering