Rødbedesuppe med Wasabicreme

4 personer

Ingredienser

  • 50 g Løg (Kan erstattes af porre)
  • 2 fed Hvidløg
  • Olivenolie
  • 150 g Kartofler
  • 150 g Pastinak/persillerod
  • 300 g Rødbeder
  • 1 l Grøntsags bouillon
  • Ca. 1 spsk. Citron, æbleeddike eller balsamicoeddike
  • Wasabicreme:
  • 2 dl Creme fraise
  • Wasabipasta eller pulver
  • salt

Fremgangsmåde

Hak løg og hvidløg og svits det i olie.
Skær grøntsagerne i tern og kom dem i gryden.
Tilsæt bouillon så grøntsagerne dækkes og lad det hele koge til grøntsagerne er møre.
Imens smages cremefraichen til med wasabi og lidt salt.
Når grøntsagerne er møre, pureres suppen og smages til med salt, peber og citron. Juster evt. konsistensen ved at tilsætte mere bouillon.

Server suppen med en skefuld wasabicreme og godt brød.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)