Fyldte squash, vegetar

De fyldte squash er fyldt med champignon, løg, peberfrugt og gulerødder, hvilket giver en dejlig smagskombination, som toppes med skiver af tomat og smeltet ost. Let at lave og perfekt som et hovedmåltid eller som tilbehør, kan retten også nydes med flutes og taziki. Det er en skøn måde at få masser af grøntsager på i én velsmagende bid!

Fyldte squash - Københavns Fødevarefællesskab

Fyldte squash, vegetar

julie
Denne opskrift på fyldte squash er perfekt til vegetariske måltider, der kombinerer saftige grøntsager og smeltet ost til en lækker og sund ret.
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 35 minutter
Samlet tid 45 minutter
Ret Salat, Snack, Tapas, Tilbehør
Køkken Græsk, Vegetar
Antal 4

Ingredienser
  

  • 2 squash
  • 10 champignons i skiver ca. 150 g.
  • 1 hakket løg ca. 60 g.
  • 1 rød peberfrugt i tern
  • 3 revet gulerødder ca. 300 g.
  • 2 tomater i skiver
100 g
  • revet ost pizzatopping 15%
  • oregano
  • Salt og peber
  • Tilføj evt. Nogle grønne bønner

Sådan gør du
 

  • Del squashen på langs og udhul den. Svits championerne og løget let på panden i krydderierne.
    2 squash, 10 champignons i skiver, 1 hakket løg, oregano, Salt og peber
  • Bland med peberfrugten, gulerødderne og indmaden fra squashen. Lad det simre i 10 – 15 min. Put fyldet i squashen og dæk med tomat og revet ost.
    1 rød peberfrugt i tern, 3 revet gulerødder, 2 tomater i skiver
100 g, revet ost, Tilføj evt. Nogle grønne bønner
  • Bages i ovnen ved 200° i 20 min eller til osten er gylden.
  • Serveres evt. med flutes og Taziki.
Søgeord Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering