[indsæt evt. en overordnet beskrivelse af retten her]
Ingredienser
- Græskar
- Ingefær
- Chili
- Olivenolie
- Løg
- Hvidløg
- Spidskommen
- Bouillon
- Citron
- Salt
- Kokosmælk
- Persille
- Koriander
Fremgang
Tern af skrællet udkernet græskar sauteres i lidt olivenolie sammen med løg og hvidløg. Skrællet frisk ingefær, evt. hel spidskommen og chili (tørret eller frisk) tilsættes og der hældes bouillon (grøntsags-, fiske- eller muslingefond) på til det dækker. Koges til græskaret er meget mørt, blendes og smages til med citronsaft og evt. salt og ekstra chili. Det skal smages kraftigt til ellers er det ikke rigtig sjovt; der kan også tilsættes kokosmælk eller coconut cream, som giver lidt mere asiatisk touch og en mildere suppe. Serveres med hakket persille eller hakket frisk hakket koriander, evt. creme fraiche og groft brød. Hvis det skal være kan suppen også serveres med et stykke fisk eller lignende.