Sådan så produktionen ud til KBHFF’s visionsdag lørdag d. 24. oktober
Ingredienser
- 300 g grønkål/palmekål
- 200 g madæbler
- 100 g hasselnødder
- 40 g rosiner
Dressing: - 1 spsk Æbleeddike
- 1 dl friskpresset appelsinsaft
- 1/2 spsk flydende honning
- 1 1/2 dl Piskefløde/sojafløde
Fremgangsmåde
Rist nødderne på en tør pande for at fremhæve smagen.
Grønkålsbladene skæres fra stokken, skylles grundigt, afdryppes og blendes i en foodprocessor sammen med hasselnødderne.
Æblerne skæres i bittesmå terninger og blandes i salaten.
Dressingen røres sammen (Minus fløden) og blandes i grønkålen.
Fløden piskes og vendes i til sidst i salaten.
Salaten er tyvstjålet fra bogen: “Suveræne salater og brilliante buffeter”
1 comment for “Grønkål med nødder og æbler”