Grønkål med nødder og æbler

Sådan så produktionen ud til KBHFF’s visionsdag lørdag d. 24. oktober

Ingredienser

  • 300 g grønkål/palmekål
  • 200 g madæbler
  • 100 g hasselnødder
  • 40 g rosiner

    Dressing:
  • 1 spsk Æbleeddike
  • 1 dl friskpresset appelsinsaft
  • 1/2 spsk flydende honning
  • 1 1/2 dl Piskefløde/sojafløde

Fremgangsmåde

Rist nødderne på en tør pande for at fremhæve smagen.

Grønkålsbladene skæres fra stokken, skylles grundigt, afdryppes og blendes i en foodprocessor sammen med hasselnødderne.

Æblerne skæres i bittesmå terninger og blandes i salaten.

Dressingen røres sammen (Minus fløden) og blandes i grønkålen.

Fløden piskes og vendes i til sidst i salaten.

 

Salaten er tyvstjålet fra bogen: “Suveræne salater og brilliante buffeter”

Print Friendly, PDF & Email

1 comment for “Grønkål med nødder og æbler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)