Lasagne med bagte rodfrugter

Ingredienser

  • 1 kg Rodfrugter (Vi brugte lige dele gulerod, rødbede, selleri)
  • Olie
  • salt og peber
  • 5 dl mælk
  • 2 spsk. majsstivelse
  • Salt og peber
  • 2 ds hakkede flåede tomater
  • 2 fed presset hvidløg
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 1 tsk tørret timianChili
  • 1 tsk salt
  • Ca. 12 fuldkorns lasagneplader
  • 1 dl spelt rasp
  • 125 g revet ost

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 225° C. Skræl rodfrugterne og skær dem i ca. 1,5 x 1,5 cm store terninger. Hæld dem ud på en bageplade i et lag og drys med olie, salt og peber. Bag grøntsagerne i ovnen i ca. 15-20 minutter (Skru herefter varmen ned på 200° C).

Pisk mælk og majsstivelse sammen i en gryde under omrøring og smag til med salt og peber.

Bland tomater, hvidløg krydderier. Tilsæt til sidst de bagte grøntsager.

Læg lasagnen sammen i et ovnfast fad. Slut af med et lag Bechamelsovs drysset med ost og rasp.

Bag lasagnen indtil pastaen er mør ca. 30-45 minutter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)