Æggekage med kartofler, squash og forårsløg

4 personer

Ingredienser

  • 300 g Bacon
  • 500 g Kartofler
  • 300 g Forårsløg
  • 1 Squash
  • 100 g Bøgehatte
  • 6 Æg
  • 1 dl vand eller mælk
  • 400 g Tomater
  • 1 bakke feldsalat
  • Saft fra citron
  • olie, salt og peber

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200 grader.
Steg baconen på en pande, der kan tåle at gå i ovnen. Afdryp på fedtsugende papir.
Skær kartoflerne i grove tern og kog dem møre. Pil og hak løgene og skær squash i skiver. Rens svampene og svits løg, squash og svampe og de kogte kartofler 3-5 min til grønsagerne er gennemvarme og let gyldne.Pisk æggene sammen med mælk eller vand og krydr med salt og peber. Hæld æggemassen over grønsagerne og ryst panden så massen fordeler sig jævnt. Sæt panden i ovnen og bag den gylden og souffleret, ca. 15 minutter.Skyl imens feldtsalaten og nip den lille rod af, afdryp på et viskestykke.Skær tomaterne i skiver og fordel dem på æggekagen de sidste 5 minutter af bagetiden. Dryp feldsalaten med lidt citronsaft, olivenolie, salt og peber og server det til den dampende æggekage og den sprøde bacon. Server evt. kogte valske bønner og agurkestave til.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)