Panderet med rosenkål

Ingredienser

  • Olivenolie
  • 1 fed hvidlög
  • 3 soltørrede tomater
  • 200 g Rosenkål
  • Knust chili
  • Balsamicoeddike
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

Befri de små rosenkål fra stokken og skær dem i tynde strimler.

Hak hvidløget og de soltørrede tomater fint.

Svits hvidløg kort i olien og tilsæt herefter rosenkål, et tvist chili og de soltørrede tomater

Svits, og smag til med balsamico, salt og peber

 

Jeg har altid haft et lidt anstrengt forhold til rosenkål, heldigvis opfandt min søde far denne gode måde at camouflere den skarpe smag på.

Går godt som topping på kartoffelmos (Den vegetariske udgave af brændende kærlighed?)

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)