Lun squashsalat med ingerfærmarinade

4 pers.

God til stegt kylling, grillet lam eller stegt svinekød.

(fra Meyers salatværksted)

Ingredienser

Salat

  • 600 g små squash
  • Salt
  • 1-2 skalotteløg
  • 2 fed hvidløg
  • olivenolie
  • 1 kanelstang
  • Friskkværnet peber
  • 3 forårsløg
  • 1 håndfuld mynteblade
  • 3 håndfulde spinat

Ingefærmarinade

  • 4 cm ingefær
  • 1 økocitron
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 spsk rørsukker
  • salt
  • Friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Vask squashene og skær dem i cm tykke skiver. Krydr med salt. Pil skalotteløg og hvidløg og hak dem fint. Varm en pande op til max med olivenolie, kom kanelstangen i olien sammen med squash, løg og hvidløg. Lynsteg i 60 sek. Krydr med salt og peber, og lad det køle til stuetemperatur.
Rens forårsløg og skær i tynde ringe. Skyl mynte og spinat og tør dem grundigt.
Marinade
Skræl ingegær og riv det fint på et rivejern. Pres saften ud i en lille skål. Bland olivenolien i sammen med saften fra citronen, sukker, salt og peber.
Vend de lune squash med spinat, mynte og forårsløg. Hæld dressingen over og servér.
Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)