Pangasius med fennikel og kammuslinger

2 pers.

(Fra www.http://newyorkerbyheart.blogspot.com)

Ingredienser

  • 2 pangasiusfileter
  • 1 pakke frosne kammuslinger, optøede og afdryppede
  • 4 stykker bacon i mindre stykker (her vil jeg jo så bruge hele pakken næste gang)
  • ½ fennikel, skåret tyndt og så hakket i små stykker
  • saft fra 1/4 citron
  • skal af ½ citron
  • salt, friskkværnet peber
  • 2½ dl madlavningsfløde 7%
  • lidt olivenolie til stegning
  • pasta

Fremgangsmåde

Svits baconstykker til det bliver sprødt og gyldent, lad det dryppe af på køkkenrulle og stil til side. Dup pangasiusfileterne tørre og skær hver filet i 3 stykker. Drys med citronsaft, salt og friskkværnet peber. Svits fennikel i lidt olivenolie, hæld madlavningsfløde ved og kom citronsaften i, smag til med salt og friskkværnet peber. Lad det simre et par minutter. Kom fiskestykkerne i og lad dem simre med ca. 3-4 minutter på hver side. Steg imens kammuslingerne i lidt olie og lidt smør, til de bliver gyldne – ca. 1-2 minutter på hver side. Pas på ikke at give dem for meget, for så bliver de seje og kedelige! Drys dem over fisken sammen med sprødt bacon og evt. lidt persille. Server med friskkogt pasta, kogt al dente.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *