Parmesanasparges

Parmesanasparges er en enkel og lækker ret, hvor sprødstegte grønne asparges møder smagen af hvidløg og smeltet parmesan. Perfekt som tilbehør til en middag eller som en let forret, hvor de friske asparges får lov at skinne med et strejf af luksus fra parmesanosten.

Parmesanasparges lavet af Københavns Fødevarefællesskab

Parmesanasparges

louiseoksholt
Parmesanasparges er en enkel og lækker ret, hvor sprødstegte grønne asparges møder smagen af hvidløg og smeltet parmesan.
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 15 minutter
Ret Forret, Salat, Snack, Tapas, Tilbehør
Køkken Vegetar
Antal 2

Ingredienser
  

  • Olivenolie
  • 1 bundt grønne asparges
  • 2 fed hakket hvidløg
  • Høvlet parmesan

Sådan gør du
 

  • Vask aspargesene og knæk den tørre nederste del af.
    1 bundt grønne asparges
  • Høvl en god håndfuld parmesan af og hav klar ved komfuret. Man kan med fordel bruge sin kartoffelskræller til at høvle nogle lange fine stykker parmesan af.
    Høvlet parmesan
  • Varm olien op og svits hvidløg kort.
    Olivenolie, 2 fed hakket hvidløg
  • Hæld derefter aspargesene ned til hvidløget og steg i ca. 10 min.
  • Til sidst drysses parmesanen over, så den lige akkurat får lov til at smelte.
    Høvlet parmesan
Søgeord Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering