Rødbede frikadeller

Fra uge 51 2009

Ingredienser

  • 3-4 rødbeder
  • 2 store kartofler
  • 2 løg
  • 2 æg
  • ca. 1 dl. hvedemel
  • ca. 2 dl. havregryn
  • salt – peber
  • paprika

Gummihandsker

Fremgangsmåde

Skræl og riv rødbeder, løg og kartofler groft (gerne i en foodprocessor) Brug engangshandsker da rødbederne farver MEGET.
Lad det stå lidt så væden kan samles og pres så det meste af væden fra. Ellers kan farsen blive for tynd. Tilsæt så æg, krydderier, havregryn og mel. Æltes godt sammen. Er farsen stadig for lind, kan man tilsætte lidt mere havregryn.
Formes med en ske til frikadeller og steg dem gyldne i olie ca. 8 min.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)