Grønlangkål

[indsæt evt. en overordnet beskrivelse af retten her]

Ingredienser

  • 150 g grønkål
  • 1 spsk margarine/smør
  • 1 spsk mel
  • 2 dl vand/soyamælk/mælk
  • Salt og peber
  • Brun farin

Fremgangsmåde

Fjern stokken fra grønkålsbladene og hak den nogenlunde fint. Læg den i en gryde og hæld kogende vand over. Lad stå et par minutter og hæld grønkålen gennem et dørslag og dryp den godt af. Smelt margarinen i en gryde og tilsæt mel. Pisk det godt sammen og tilsæt vand/soyamælk lidt efter lidt, til du har en tyk jævning. Krydr med salt og peber og vend grønkålen i.
Kog det hele godt igennem og smag til med brun farin.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)