Ingredienser
- 400 gram rødbeder
- 3 gode madæbler
- 200 gram jordskokker
- 1 løg
- 2 spsk kapers
- 1 spsk dijonsennep
- 1 spsk olie
- 1 knivspids salt
- Peber
Fremgangsmåde
Kog rødbederne i vand i cirka 45 minutter, til de er møre. Skære imens æblerne i terninger i ca.. 1×1 cm og læg dem mi koldt vand med et skvæt citron for at undgå, at de bliver brune.
Skræl jordskokker og skær dem i 1×1 cm terninger. Skyl de kogte rødbeder i koldt vand. Smut skindet af dem og skær også dem i terninger på 1×1 cm. Hak løget fint. Hæld vandet fra æblerne og bland dem med jordskokker, løg, kapers og rødbeder i en skål. Bland sennep, olie, salt og peber i en lille skål og hæld det over salaten. Bland det hele godt sammen, pynt med kapers og server.