Rødbede-selleri suppe med peberrodsfløde

Ingredienser

  • 1/2 kg rødbeder
  • 150 g selleri
  • 2 løg
  • 1,5 l grønsagsbouillon
  • 1 spsk olie
  • 2 tsk balsamico
  • 1/2 tsk salt, peber
  • eddike
  • Peberrodsfløde:
  • 1 dl piskefløde
  • 1 spsk frisk revet peberrod

Fremgangsmåde

Rødbeder og selleri skrælles og skæres i terninger. Løgene hakkes. Grøntsagerne svitses i olie. Bouillon og eddike tilsættes. Snurrer i ca. 15 min. Suppen blendes, varmes op igen og smages til. Fløden piskes til skum og smages til med peberrod. Serveres til suppen. Fløden kan evt. erstattes med creme fraiche Serveres med groft madbrød.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)