Ingredienser
- 1⁄2 selleri
- 2-3 rødbeder
- 2 danske æbler
- 1 finthakket lille løg
- 6-8 skiver syltet rødbede, skåret i tern
- 1 lille bundt finthakket persille
- Dressing:
- Koldpresset jomfruolivenolie
- En god æblecidereddike
- 1 fed finthakket hvidløg
- Lidt honning eller sukker
- Salt og friskkværnet sort peber
Fremgangsmåde
Selleri og rødbeder skrælles og skæres i små tern. Æblerne renses for kernehuset og skæres i små tern som blandes med selleri og rødbede. Der skal være lige dele selleri, rødbede og æble i salaten. Det finthakkede løg tilsættes sammen med syltede rødbede tern og finthakket persille. Ryst eller rør en dressing sammen til den er tilpas syrlig sød. Bland dressingen i salaten og lad salaten trække minimum 2 timer før den spises, gerne natten over, det bliver den bare bedre af.