Vintersalat

Ingredienser

  • 1⁄2 selleri
  • 2-3 rødbeder
  • 2 danske æbler
  • 1 finthakket lille løg
  • 6-8 skiver syltet rødbede, skåret i tern
  • 1 lille bundt finthakket persille
  • Dressing:
  • Koldpresset jomfruolivenolie
  • En god æblecidereddike
  • 1 fed finthakket hvidløg
  • Lidt honning eller sukker
  • Salt og friskkværnet sort peber

Fremgangsmåde

Selleri og rødbeder skrælles og skæres i små tern. Æblerne renses for kernehuset og skæres i små tern som blandes med selleri og rødbede. Der skal være lige dele selleri, rødbede og æble i salaten. Det finthakkede løg tilsættes sammen med syltede rødbede tern og finthakket persille. Ryst eller rør en dressing sammen til den er tilpas syrlig sød. Bland dressingen i salaten og lad salaten trække minimum 2 timer før den spises, gerne natten over, det bliver den bare bedre af.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)