Sød og syrlig rabarberkage – lige til at nyde i solen

Ingredienser

  • 125 gr smør
  • 125. hvedemel
  • 100 gr. råsukker
  • ½ tsk kardemomme
  • ½ tsk bagepulver
  • 1 æg
  • 400 gr rabarber

Fremgangsmåde

Smør, mel, sukker, kardemomme, bagepulver og æg æltes hurtigt sammen.
Dejen deles i to dele, og den ene del lægges i en smurt bageform med lave kanter.
Dejen pressen ud i formen med fingrene.
Bageformen sættes i en 175 grader varm ovn, og dejen forbages ca. 10 minutter.
Rabarberne skæres i ca. 2 cm. lange stykker og lægges i formen. Resten af dejen fordeles
i klatter på rabarberne, og kagen bages færdig 30-35 minutter.

Der kan serveres flødeskum, creme fraiche eller vanille is til kagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)