Sprøde ris og røde bær

Ville du også ønske du kunne spise din juledekoration? Så prøv i stedet Sprøde ris med røde bær.

Ingredienser

  • Tranebær
  • Kål (Hvidkål/savoykål/romanesco/rødkål)
  • Svampe
  • Løg
  • Ingefær
  • Chili
  • 200 g ris
  • Æg
  • Frisk koriander
  • Soya

Beskrivelse

Kog risene.

Snit løg, ingefær, chili og kål fint. Skær svampene i kvarte.

Steg alle grøntsagerne ved høj varme i en wok. Pisk æggene og bland dem med grøntsagerne. Lad det sætte sig. Tilsæt risene og steg det hele godt igennem under omrøring. Tilsæt tranebær og steg det et par minutter til bærrene begynder at ‘poppe’.

Server med frisk koriander og soyasovs.

Tilføjet af Familien på 3.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)