Super simpel rabarberkage, vegansk

Vegansk rabarberkage, hurtig tilberedning

Ingredienser

  • 200-400 g. rabarber
  • 3 dl hvedemel
  • 2 dl sukker
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk maizenamel
  • 2 dl sojamælk (evt. med vaniljesmag)
  • 2 spsk rapsolie
Vask rabarberne, skær det grove ved rødderne fra og skær resten af stilkene i stykker på 1-2 cm.

Bland hvedemel, sukker, vaniljesukker, maizenamel og bagepulver. Tilsæt sojamælk og rapsolie, og rør det hele godt sammen.

Bland rabarberstykkerne i dejen.

Smør en springform og hæld dejen i formen.

Kagen bages ved 175 grader i 35-40 min.

Bagefter kan man drysse kagen med flormelis!

Tilføjet af Tabita Annabell

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)