Hjemmelavet cup noodles

DIY cup noodles

Denne opskrift er perfekt til en hurtig og varm frokost på farten. Med alle ingredienser opbevaret i et patentglas, kan du nemt lave din egen version af “instant noodles”, blot ved at tilføje kogende vand. Det er også en nem og fleksibel løsning til en let aftensmad, hvor du kan variere grøntsagerne efter smag og sæson.

Hjemmelavet cup noodles - Kbh FF

Hjemmelavet cup noodles

Sofie
Denne opskrift kan selvfølgelig varieres og grøntsager kan udskiftes. Den er god som madpakke, da det hele kan opbevares i et patentglas og man bare skal tilføje kogende vand for at få varm mad. Men det kan også sagtens fungere som en hurtig aftensmad.
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 20 minutter
Ret Let hovedret, Suppe
Køkken Vegetar
Antal 1

Ingredienser
  

  • 1 rede tynde hurtig-kogte nudler
  • 1 tsk grøntsagsboullionpulver eller 1/2 terning
  • et godt nip brun farin
  • 1 gulerod skrællet og skåret i tynde skiver
  • 3-4 forårsløg i tynde skiver
  • lidt fine frosne ærter
  • 1 blad kål stokken er fjernet og bladet skåret i tynde strimler
  • 1/2 tsk friskrevet ingefær
  • 1/2 fed hvidløg revet
  • 1/4 rød eller grøn chili kerner fjernes og den finthakkes
  • 2 tsk soyasauce
  • 1/2 juicen af lime

Sådan gør du
 

  • Put alle ingredienser, undtagen soya og lime, i et patentglas.
    1 rede tynde hurtig-kogte nudler, 1 tsk grøntsagsboullionpulver eller 1/2 terning, et godt nip brun farin, 1 gulerod, 3-4 forårsløg, lidt fine frosne ærter, 1 blad kål, 1/2 tsk friskrevet ingefær, 1/2 fed hvidløg, 1/4 rød eller grøn chili
  • Hæld kogende vand over så det dækker det hele og tryk grøntsagerne lidt ned.
  • Dæk det til, og lad det stå i 8-10 min, rør en eller to gange undervejs. Tilføj så soya og lime, og nyd det!
    2 tsk soyasauce, 1/2 juicen af lime
Søgeord Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering