Rødbedesalat med ræddike, syltede rødbeder og creme fraiche

Med sprøde ræddiker og et strejf af frisk løg får salaten en frisk, knasende konsistens, mens en let dressing af creme fraiche tilføjer cremet fylde. Det er en smagfuld og mættende salat, der kan nydes alene eller som tilbehør til mange forskellige retter.

Rødbedesalat fra Københavns Fødevarefællesskab

Rødbedesalat med ræddike, syltede rødbeder og creme fraiche

magnusphansen
Fra Årstidernes hjemmeside
Denne farverige rødbedesalat er en dejlig kombination af rå og syltede rødbeder, der giver både sødme og syrlighed.
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter
Ret Salat, Tilbehør
Køkken Vegetar
Antal 4

Ingredienser
  

  • 1 løg
  • 5 skiver syltede rødbeder
  • 1-2 ræddiker
  • havsalt
  • sort kværnet peber
  • creme fraiche
  • 500 g rødbeder

Sådan gør du
 

  • Skur rødbederne og kog dem møre i vand. Afkøl, smut skallen af og skær dem i tern. Skær de syltede rødbeder i meget små tern.
    500 g rødbeder
  • Hak løg fint. Skur ræddike og skær i fine stave. Vend det hele sammen, smag til med salt, peber og lidt citronsaft eller eddike.
    1 løg, 1-2 ræddiker, havsalt, sort kværnet peber
  • Anret rødbedesalaten på et fad eller i en skål og server med cremefraiche
    creme fraiche, 5 skiver syltede rødbeder
Søgeord Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering