Lange peber-lavoshbrød med gedecreme og alverdens urter

Fra Årstidernes hjemmeside

Ingredienser

  • 150 g blød og cremet gedeost
  • 1 spsk nigellafrø
  • 500 g hvedemel
  • 100 g smør
  • 20 g sukker
  • 10 g salt
  • ½ dl mælk
  • 1 æg
  • 1 rødløg
  • 100 g ræddiker
  • blandede krydderurter
  • 2 spsk knust peber

Fremgangsmåde

Smuldr smørret i melet. Tilsæt sukker, salt, knust peber og mælk og ælt det godt sammen. Sæt dejen på køl i en time.
Rul dejen ud til en pølse og del den i ca. 20 lige store stykker. Rul stykkerne ud i tynde, aflange plader på ca. 20 centimeter, pensl med sammenpisket æg og drys med nigella. Bag brødene i en forvarmet ovn ved 160 grader i ca. 15 minutter.
Lav en salat af fintsnittet rødløg og ræddike samt plukkede krydderurter. Anret de sprøde peber-lavoshbrød med gedeost og krydderurtesalat.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)