April-salat med ræddike, endivie og ærtetop

 

April-salat

En lækker lige-før-foråret kommer salat der blander nogle af vinterens ingredienser med noget af det friske nye.

Ingredienser

  • Ræddike
  • Endivie
  • Ærtetop
  • Purløg
  • Tørrede abrikoser
  • Æble
  • Græskarkærner (eller måske mandler)
  • Piskefløde
  • Honning
  • Citron
  • Peber

Fremgangsmåde

Snit ræddike, endivie, abrikoser og æbler fint – ærtetoppe og purløg lidt grovere. Pisk en lille smule fløde med citronsaft, lidt honning og peber. Lad være at piske for længe, så bliver dressingen til flødeskum. Vend alle ingredienserne grundigt i dressingen og server. Passer fint som en lille forret eller tilbehør til varme grøntretter, fisk eller kylling.

Tilføjet af Rune Bennike
Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)