Blomkålssuppe med kokosmælk

Denne lækre blomkålssuppe med kokosmælk er en hurtig og simpel ret, der kombinerer den milde smag af blomkål med den cremede konsistens af kokosmælk. Den kan tilberedes på under 30 minutter og er perfekt som en varmende ret på en kølig dag. Suppen kan varieres med forskellige toppings, hvilket gør den både alsidig og lækker. Uanset om du vælger sprødt bacon, en klat cremefraiche eller ristede cashewnødder, vil denne suppe helt sikkert imponere!

Blomkålssuppe med blomkål fra Kbh FF

Blomkålssuppe med kokosmælk

Pernile
Nem, hurtig blomkålssuppe med kokosmælk toppet med cremefraiche og sprødt bacon (alternativt ristede cashewnødder)
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 35 minutter
Samlet tid 40 minutter
Ret Hovedret, Let hovedret, Suppe
Køkken Vegetar
Antal 4

Ingredienser
  

  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 blomkålshoved
  • 7 dl bouillon
  • 1 dl kokosmælk
  • 1/4 citron saften fra
  • salt
  • topping fx sprødt bacon, cremefraiche eller cashewnødder

Sådan gør du
 

  • Svits løg og hvidløg i en gryde i et par minutter (det skal bare være hakket groft), tilsæt blomkålen (fordelt groft i buketter) og bouillon.
    1 løg, 2 fed hvidløg, 1 blomkålshoved, 7 dl bouillon
  • Lad det koge under låg i 20-30 min.
  • Blend suppen.
  • Tilsæt kokosmælk og varm suppen op på ny. Smag til med salt og citronsaft og server med din favorit topping.
    1 dl kokosmælk, 1/4 citron, topping, salt
Søgeord Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering