Efterårets butternut squash suppe

Butternut suppe

Dagene bliver koldere og mørkere, men det betyder bare, at det er suppe sæson igen. De ugentlige poser fra KBHFF har alle de nødvendige ingredienser til at holde suppe på dit komfur gennem vinteren.

Ingredienser

3 til 4 spsk oliven- eller rapsolie

2 løg, skåret i skiver

3 fed hvidløg, smadret

2 tsk spidskommen

1 knivspids tørret chili

salt og peber

3 til 4 gulerødder

3 til 4 pinde selleri

1 til 1,5 kg squash (butternut eller hokkaido), skrællet, uden kerner og skåret i stykker

1 liter grøntsagsbouillon eller vand

Fremgangsmåde

Varm en stor tykbundet gryde over medium varme. Tilsæt olivenolie, løg, hvidløg, spidskommen, tørret chili, salt og peber, gulerødder og selleri i. Sved over medium varme, indtil løg og grøntsager blive lidt blød og spidskommen ristes. Derefter tilføje stykkerne af squash. Hæld bouillon i, dæk med et låg og lad suppen simre, indtil squash er kogt, omkring 20-25 minutter. Lad suppen køle lidt af, før blanding. Pynt med ristede græskarkerner eller friske krydderurter.

Julia
Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)