Hvide asparges med parmesan, citron og italiensk (eller spansk) skinke

Ingredienser

  • 1 bundt hvide asparges
  • skallen af en økologisk citron
  • 100 g friskrevet parmesan
  • olivenolie
  • 10-15 skiver parma- eller seranoskinke

Fremgang

Skræl de hvide asparges og bræk den nederste fjerdedel af dem. Kom dem i en gryde, hvor de kan stå op. Der findes aspargesgryder, men en normal høj, slank gryde kan bruges. Tilsæt 2 tsk salt og 1 cm vand. Damp aspargesene i ca. 5 minutter. Tag dem op og sæt til side. De skal kun dampe, til de har stadig har bid.

Læg aspargesene på et fad. Vend dem sammen med olivenolie, peber, revet parmesan og revet citronskal. Server med skiver af tørret italiensk skinke.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)