Løg-Bhajis

Raw food

Ingredienser

  • 1/2 liter valnødder lagt i blød i 1 time
  • 250 ml svampe
  • 4 soltørrede tomater lagt i blød mindst 2 timer
  • 1 spsk paprika
  • 20-30 stilke frisk koriander
  • 10-20 stilke frisk persille
  • 1 fed hvidløg
  • 1/2 liter rødløg
  •  1 rød peber
  • 1 spsk garam masala et nip cayenne

Fremgangsmåde

Hak hvidløget fint og foodprocess alt andet end halvdelen af løgene. Hak den sidste halvdel af løgene fint og ælt i med håndkraft. Rul til små kugler, ca. 2 cm store, og dehydrer 2-24 timer. Vend ofte. Smager genialt med paranøddesovs lavet med et bundt frisk koriander, 1 soltørret tomat og lidt citronsaft.

Raw food er betegnelsen for en bestemt måde at tilberede sine madvarer på. Det grundlæggende for raw food er, at madvarerne ikke på være forarbejdet eller opvarmet mere end 42 grader. Det sætter nogle åbenlyse begrænsninger, da visse madvarer, som mejeri produkter pga. pasteuriseringen, og brød, ikke må spises. Hovedbestanddelen er derfor frugt og grønt, hvis man vælger at spise 100% raw food.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)