Mellemøstens blomkålstallerken

Ingredienser

  • 1⁄2 blomkål
  • 1 agurk
  • 1 rødløg
  • 250 g cherrytomater
  • 150 g tørrede abrikoser
  • 1 dl cashewnødder
  • 1 dl olivenolie
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 lille håndfuld hakket frisk mynte
  • 1 lille håndfuld hakket frisk persille
  • 1 lille håndfuld hakket frisk koriander
  • salt og peber

Fremgangsmåde

Kom blomkålen i en foodprocessor og blend indtil den er meget fint hakket.

Snit og hak agurken, løget, cashewnød- derne og abrikoserne fint.

Halvér cherrytomaterne.

Kom alt sammen i en skål og bland.

Kom ingredienserne til dressingen i en blender og blend let.

Bland dressingen i skålen og smag til.

 

Raw food er betegnelsen for en bestemt måde at tilberede sine madvarer på. Det grundlæggende for raw food er, at madvarerne ikke på være forarbejdet eller opvarmet mere end 42 grader. Det sætter nogle åbenlyse begrænsninger, da visse madvarer, som mejeri produkter pga. pasteuriseringen, og brød, ikke må spises. Hovedbestanddelen er derfor frugt og grønt, hvis man vælger at spise 100% raw food.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)