Squash i tomatsauce

Ingredienser

  • 1 squash eller aubergine
  • 1 løg
  • 2 hvidløg
  • 1 spsk Balsamico eddike
  • tørret oregano
  • 1 dåse flået tomat
  • Parmesan ost.

Fremgangsmåde

Indstil ovnen til 180 grader. Start med at lave tomatsaucen. Snit løg og hvidløg, og svits det af i olivenolie. Tilsæt balsamico-eddike og derefter flåde tomater og oregano. Lad saucen simre, imens du forbereder squashene; vask og snit dem i cm tykke skiver. Varm derefter en pande op med oilvenolie og steg squashskiverne til de får lidt farve.
Find et ildfast fad, og lig nu skiftevis sguash, parmesan, og tomatsovs. Stil derefter fadet i ovnen i ca en halv time.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)