Ræddike og jordskokkesalat

Ræddikens let skarpe bid harmonerer smukt med den nøddeagtige smag af jordskokker, mens skalotteløgene tilføjer en mild sødme. Drizzlet med olivenolie og citronsaft, og krydret med havsalt og sort peber, skaber salaten en forfriskende ret, der både er sund og farverig. Denne salat er ideel som tilbehør til grillretter, som en let frokost eller som en del af en større buffet. Perfekt til at vække sanserne og tilføje et sundt element til din middagstallerken!

Ræddiker fra Københavns Fødevarefællesskab

Ræddike og jordskokkesalat

magnusphansen
Denne friske ræddike og jordskokkesalat er en perfekt kombination af sprøde teksturer og livlige smagsnuancer.
Fra Årstidernes hjemmeside
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 10 minutter
Ret Salat, Tilbehør
Køkken Dansk, Vegetar

Ingredienser
  

  • 200 g røde ræddiker
  • 200 g jordskokker
  • 2 skalotteløg
  • karse

Sådan gør du
 

  • Vask de røde ræddiker og jordskokkerne grundigt, skær dem i tynde skiver med en kartoffelskræller eller på en mandolin.
    200 g røde ræddiker, 200 g jordskokker
  • Skær skalotteløgene i ringe. Vend ræddike- og jordskokkeskiver med skalotteløg, olivenolie, citronsaft, havsalt, sort peber og karse.
    2 skalotteløg, karse
Søgeord Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering