Denne grøntsagskarry er en hurtig og lækker opskrift fra Ramsay’s ”Fastfood med god samvittighed,” der er perfekt til de dage, hvor du ønsker noget sundt og velsmagende uden for meget besvær. Med en base af skalotteløg, hvidløg og chili samt en blanding af blomkål, broccoli, squash og peberfrugt, får du masser af grøntsager i én ret. Karryen får sin smagfulde varme fra madraskarry og kardemommekapsler, mens græsk yoghurt giver en cremet og let syrlig afslutning.
Nem grøntsagskarry
Fra Ramsay’s ”Fastfood med god samvittighed”
Ingredienser
- 2 spsk olie
- 2 skalotteløg
- 1 fed hvidløg pillet og finthakket
- 2 røde chilier uden kerner, finthakkede
- 1 lille selleri skrællet og skåret i små stykker
- Havsalt og sort peber
- 3 spsk madraskarry
- Nogle få kardemommekapsler
- 1 grøn peberfrugt uden stilk og kerner, grofthakket
- ½ stort blomkål delt i buketter
- 400 g hakkede dåsetomater
- ½ broccoli delt i buketter
- 1 stor squash groftskåret
- Ca. 2,5 dl græsk yoghurt naturel
Sådan gør du
- Opvarm olien i en stor bred gryde og tilsæt skalotteløg, hvidløg og chilier. Steg under omrøring i ca. 1 minut, til hvidløget dufter.2 spsk olie, 2 skalotteløg, 1 fed hvidløg, 2 røde chilier
- Kom selleri og lidt salt og peber i. Steg ved høj varme i 2 minutter og tilsæt så karrypasta, kardemommekapsler, grøn peberfrugt og blomkålsbuketter.1 lille selleri, Havsalt og sort peber, 3 spsk madraskarry, Nogle få kardemommekapsler, 1 grøn peberfrugt, ½ stort blomkål
- Steg i yderligere et par minutter ved høj varme.
- Hæld tomaterne i, fyld den tomme dåse med vand og hæld også det i. Bring det i kog og tilsæt broccoli og squash. Lad det småkoge i 8-10 minutter, til grøntsagerne er møre.400 g hakkede dåsetomater, ½ broccoli, 1 stor squash
- Skru ned for varmen og rør yoghurt i. Smag til med salt og peber.Ca. 2,5 dl græsk yoghurt naturel