4 pers.
Fra Ramsay’s ”Fastfood med god samvittighed”
Ingredienser
- 2 spsk olie
- 2 skalotteløg
- 1 fed hvidløg, pillet og finthakket
- 2 røde chilier, uden kerner, finthakkede
- 1 lille selleri, skrællet og skåret i små stykker
- Havsalt og sort peber
- 3 spsk madraskarry
- Nogle få kardemommekapsler
- 1 grøn peberfrugt, uden stilk og kerner, grofthakket
- ½ stort blomkål, delt i buketter
- 400 g hakkede dåsetomater
- ½ broccoli, delt i buketter
- 1 stor squash, groftskåret
- Ca 2,5 dl græsk yoghurt naturel
Fremgangsmåde
Opvarm olien i en stor bred gryde og tilsæt skalotteløg, hvidløg og chilier. Steg under omrøring i ca. 1 minut, til hvidløget dufter.
Kom selleri og lidt salt og peber i. Steg ved høj varme i 2 minutter og tilsæt så karrypasta, kardemommekapsler, grøn peberfrugt og blomkålsbuketter. Steg i yderligere et par minutter ved høj varme.
Hæld tomaterne i, fyld den tomme dåse med vand og hæld også det i. Bring det i kog og tilsæt broccoli og squash. Lad det småkoge i 8-10 minutter, til grøntsagerne er møre.
Skru ned for varmen og rør yoghurt i. Smag til med salt og peber.