Nem grøntsagskarry

4 pers.

Fra Ramsay’s ”Fastfood med god samvittighed”

Ingredienser

  • 2 spsk olie
  • 2 skalotteløg
  • 1 fed hvidløg, pillet og finthakket
  • 2 røde chilier, uden kerner, finthakkede
  • 1 lille selleri, skrællet og skåret i små stykker
  • Havsalt og sort peber
  • 3 spsk madraskarry
  • Nogle få kardemommekapsler
  • 1 grøn peberfrugt, uden stilk og kerner, grofthakket
  • ½ stort blomkål, delt i buketter
  • 400 g hakkede dåsetomater
  • ½ broccoli, delt i buketter
  • 1 stor squash, groftskåret
  • Ca 2,5 dl græsk yoghurt naturel

Fremgangsmåde

Opvarm olien i en stor bred gryde og tilsæt skalotteløg, hvidløg og chilier. Steg under omrøring i ca. 1 minut, til hvidløget dufter.

Kom selleri og lidt salt og peber i. Steg ved høj varme i 2 minutter og tilsæt så karrypasta, kardemommekapsler, grøn peberfrugt og blomkålsbuketter. Steg i yderligere et par minutter ved høj varme.
Hæld tomaterne i, fyld den tomme dåse med vand og hæld også det i. Bring det i kog og tilsæt broccoli og squash. Lad det småkoge i 8-10 minutter, til grøntsagerne er møre.

Skru ned for varmen og rør yoghurt i. Smag til med salt og peber.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)