Bladselleri kan være en smagsudfordring ved første møde, men det kan hurtigt blive en favorit, især i salater, hvor den skarpe smag balanceres med søde og milde ingredienser. Denne opskrift forvandler bladselleri til en lækker salat med sødme fra æbler…
Kategori: Tilbehør
Tyrkisk gulerodssalat med nigellafrø
Rødbederösti
Dette galleri indeholder 1 billede →
Jomfrubyg med bagt græskar, kejserhatter og feta
Rosenkålssalat med æbler
Gratineret savoykål med løg og svampe
Afrikansk grønkål med tomat og løg
Blandet gryde og æble/blommekage
Langtidshævet hvedebrød med bygmel
Byg giver et brød med en kraftig lidt nøddeagtig duft, og så er det sundt. Derudover bevares en god fugtighed i brødet, så det ikke bliver tørt lige med det samme. Bygmelet er bedst, hvis det indgår med 25-30% sammen med hvedmel. Denne grundopskrift…