Den milde sødme fra jordskokkerne får et lækkert modspil fra den intense smag af parmesan og den friske estragon. De sprøde hvidløg på toppen tilføjer en skøn knasende tekstur og et krydret twist. Perfekt som tilbehør eller som en del…
Kategori: Tilbehør
Kejserhat Capaccio
Pastasalat m. brændenældepesto og skvadderkål
April-salat med ræddike, endivie og ærtetop
Portulak
Nedenstående er sakset fra Havenyt.dk – hvor der også findes dyrkningsvejledning for dem der er interesseret i det. Vinterportulakken har mange muligheder i køkkenet, uanset om man bruger den som grønsag eller som krydderurt. Urten er C-vitaminholdig, og man kan…
Ovnbagt mørksejfilét & kartofler med jordskokkepuré samt vinterråkost
Pandestegte ræddiker med æble
Kålwrap med selleribøffer og løgrelish
Kombinationen af sprøde rødkålsblade, smagfulde selleribøffer og karamelliseret løgrelish giver både fylde og friskhed, der overrasker gæsterne. Løgrelishens sødme spiller godt sammen med den syrlige appelsin og krydret karse, hvilket gør denne ret både elegant og velsmagende. Ideel til vegetariske…