Lækker salat som tilbehør eller frokostret
Ingredienser
- Gulerødder
- perlespelt
- æble
- øko citron
- olivenolie
- karse
- salt
Fremgangsmåde
Skær gulerødderne i mundrette stykker og kom dem i ovnfast fad med olivenolie og salt. Bag dem i ovn ved ca 180 gr. i ca. 20-30 min.
Kog perlespelt og bland det med de bagte gulerødder, reven citronskal, citronsaft, udskårne æblestykker og pynt med karse.
Salatten blev nydt i solen foran Karens Hus i KBHFF NV onsdag d. 14. marts. Kreeret af Sofie, Ida og Sabrina.
Perlespeltsalat med bagte gulerødder er også et lækkert hit med ristede hasselnødder og frisk babyspinat eller basalikum i stedet for æble og karse. Citron kan erstattes med æblecidder eddike.
Tilføjet af Sabrina P. H. Nielsen