perlespeltsalat m. bagte gulerødder og æble

 

Lækker salat som tilbehør eller frokostret

Ingredienser

  • Gulerødder
  • perlespelt
  • æble
  • øko citron
  • olivenolie
  • karse
  • salt

Fremgangsmåde

Skær gulerødderne i mundrette stykker og kom dem i ovnfast fad med olivenolie og salt. Bag dem i ovn ved ca 180 gr. i ca. 20-30 min.

Kog perlespelt og bland det med de bagte gulerødder, reven citronskal, citronsaft, udskårne æblestykker og pynt med karse.

Salatten blev nydt i solen foran Karens Hus i KBHFF NV onsdag d. 14. marts. Kreeret af Sofie, Ida og Sabrina.

Perlespeltsalat med bagte gulerødder er også et lækkert hit med ristede hasselnødder og frisk babyspinat eller basalikum i stedet for æble og karse. Citron kan erstattes med æblecidder eddike.

Tilføjet af Sabrina P. H. Nielsen
Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)