Den kombinerer bløde kartofler med søde løg og et lille kick fra chili og hvidløg. Retten tilberedes ved dampning, hvilket giver en skøn, blød konsistens, der er perfekt som tilbehør eller som en let hovedret. Server dem gerne med spejlæg…
Kategori: Tilbehør
Balsamicoglaserede skorzonerrødder
(Vesterbro, opskriftsvagt) Ingredienser 400 g skorzonerrødder 3/4 dl balsamico ca. 1 spsk honning (afhænger af, hvor sød balsamicoen er i forvejen) Fremgangsmåde Skræl og kog skorzonerrødderne i ca. 10-15 min vand tilsat salt. Læg rødderne i vand tilsat citronsaft eller…
Kålrabimos
(Vesterbro, opskriftsvagt) Ingredienser 1/2 kg. kålrabi skrællet og skåret i stykker 15 g smør (eller efter behag) en lille smule sukker 1 tsk. salt peber evt. persille Fremgangsmåde Kom kålrabistykkerne i koldt vand, bring vandet i kog, og kog til…