Vegansk kartoffelsalat

 

Ingredienser

  • nye kartofler
  • et bundt radiser
  • 1 dl sojamælk
  • rasp/solsikkeolie
  • 1/2-1 citron
  • syltedeagurker skåret i små tern
  • et bundt purløg
  • 1 tsk senep
  • salt og peper
  • lidt karry

Fremgangsmåde

Kog kartoflerne let så de beholder lidt bid, skær dem i store tern, og sæt dem til at afkøle. Bland sojamælk, olie og citron og blend det til det får en tyktflydende konsistens. Der skal som regel mere olie i end du tror. Derefter tilsættes kyderier, senep, purløg og de syltedeargurker. Dressing og kartofler blandes sammen og er klar til servering.

Tilføjet af (Ida Rump)
Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)