Gnocchi med bagte gulerødder

Denne uges pose havde en masse lækre kartofler og gulerødder med sig. Denne ret er nem, og gnocchi-massen kan nemt fryses ned og gemmes til senere.

Ingredienser

  • 600 gr. kartofler
  • 500 gr. gulerødder
  • 100-150 gr økologisk hvedemel
  • 2 spsk raspolie
  • Gærflager (på slum)
  • Salt/peber efter smag

Fremgangsmåde

Skrald gulerødderne og læg dem i et ovnfast fad med lidt olie og salt og peber – bag dem i ovnen i 25/30 minutter ved høj varme (de skal få en “bageskorpe)

Kog kartoflerne til de er færdige

Dræn og pil kartoflerne og tag gulerødderne ud af ovnen

Mod kartoflerne sammen med olien samt salt og peber

Mos gulerødderne og tilføj dem til kartoffelmassen (gem én hel gulerod til senere)

Held massen ud på bordet og tilføj hvedemelet til massen er sammensat og er nem at rulle

Del massen i 4 pølser og rul hver pølse til tommelfingertykkelse og skær den i små stykker

Put gnocchinerne i en gryde med kogende vand og salt – de er færdige, når de kommer op til overfladen

Tag dem ud med en hulske og steg på panden i olie.

Skær den sidste gulerod i små skiver og tilføj den til gnocchierne og tilføj rigelige mængder ramsløgspesto.

HAPS!

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)