Grønkålssalat

Ingredienser

  • 2-3 store håndfulde grønkål
  • 4-5 syrlige æbler efter størrelse
  • 1 bundt persille
  • Salt
  • Peber
  • Rapsolie
  • Citronsaft

Fremgang

Grønkålsbladene fjernes fra stilken og stilken kasseres. Grønkålsbladene skylles grundigt og rystes godt for vand og tørres forsigtigt i et viskestykke. Rist grønkålen i meget varm gryde med salt, peber og olie, til den falder sammen, lad den dryppe af i sigte.

Del æblerne i både uden kerner, og skær bådene i små tern. Hak persillen og vend æbler og persille sammen med den afkølede grønkål, smag til med salt, peber, rapsolie og citronsaft.

Salaten skal være frisk af citron, have sødme og sprødhed fra æblerne og bitterhed fra den stegte kål.

Velbekomme….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)